FAQ

Jazeker, hiervoor stuur je direct na het bestellen van het product een mail naar info@cycleanwielersport.nl met de gewenste levertijd.
Nee, helaas zijn kortingscodes niet met terugwerkende kracht geldig.
Waarschijnlijk heb je een typfout gemaakt toen je het e-mailadres invulde. Ook kan het zijn dat de bevestiging in je spamfolder terecht is gekomen dus kijk daar ook even. Vind je ook daar geen bevestiging, dan kun je er vanuit gaan dat je bestelling gewoon is doorgekomen en z.s.m. wordt verzonden. Bij twijfel mag je altijd mailen.
U kunt Contant betalen (enkel indien u het pakket komt afhalen) of overschrijvingen via bank.
Betaal je via overschrijvingen dan wordt je bestelling binnen 4 werkdagen nadat het geld op de rekening staat verzonden. Tenzij er een andere levertijd staat aangegeven bij het product.
Had je andere verwachtingen van een product? Het is misschien goed te weten dat je altijd een uitgebreide beschrijving, alle specificaties en een instructiefilmpje kunt bekijken, vóórdat je bestelt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten! Na het ontvangen van je bestelling, heb je 14 dagen het recht om door te geven dat je (een deel) van je bestelling wilt retourneren. Dit doe je door een e-mail te sturen met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Het e-mailadres is info@cycleanwielersport.nl. De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd. Voeg een briefje toe, waarop je je naam of bestelnummer zet.De kosten voor terugzending zijn voor jezelf. Verstuur je retourzending als brievenbuspakje en bewaar de track & trace code goed; dit is jouw bewijs van verzending. Het is niet mogelijk een product te ruilen. Het geld dat je voor de bestelling betaald hebt, krijg je z.s.m., maar uiterlijk binnen 14 dagen na het terug, mits de retourzending is ontvangen.
Ja, dit is mogelijk. Bij uw bestelling kunt u aangeven op welk van de adressen u het pakket zou willen ophalen of dat u het pakket thuis wilt laten bezorgen. De afhaallocaties zijn alsvolgt: Bergerweg 200, Alkmaar

D. Doniastraat 35, Zaandam

Commandeurslaan 14, Heiloo

Meesterludwigstraat 12, Castricum
Verzending, verpakking en verwerking binnen Nederland is altijd €3,80.

Load More